Tarieven / vergoedingen

Energetische therapie

Behandeling van 60 minuten € 70,00

Behandeling van 30 minuten € 45,00

Energetische therapie is vrijgesteld van btw

€ 70,00

Coaching

Tijdsduur: 75 minuten (het bedrag is exclusief btw)

€ 90,00

 

Behoefte aan wat meer tijd

Gesprek met aansluitend een energetische behandeling

Tijdsduur: 90 minuten

Energetische therapie is vrijgesteld van btw

€ 99,00

Betaling is mogelijk via pin of contant. Je ontvangt de nota via de e-mail.

Annuleren van een afspraak kost niets, tenzij je de afspraak binnen 24 uur waarop deze gepland staat afzegt. In dat geval breng ik je 100% van de behandeling in rekening.

Vergoeding zorgverzekeraar
Energetische therapie wordt meestal (deels) vergoed door de zorgverzekeraar als je aanvullend verzekerd bent. Soms moet je een deel zelf bijbetalen. Dit is afhankelijk van de voorwaarden in je eigen polis. Je hoeft je eigen risico voor de behandelingen niet aan te spreken omdat ze vallen in het aanvullende pakket.

Ik adviseer om zelf te informeren of de behandelingen vergoed worden.

Zelf declareren:
Je ontvangt de factuur via de e-mail, zodat je deze snel en makkelijk kunt indienen bij je zorgverzekeraar.

Vergoeding geldt voor:
De zorgverzekeraar vergoedt alleen de consulten van de energetische therapie. De zorgverzekering vergoed geen vitaliteitscoaching.

Vergoeding werkgever:
Informeer bij je werkgever voor eventuele tegemoetkoming in de kosten voor coaching voor de aanpak van (chronische) stressklachten, burn-out en/of in het kader van vitaliteit. Soms vergoedt de werkgever alle kosten. Hiervoor geldt dan een zakelijk tarief. 

Beroepsvereniging
Ik ben aangesloten bij de beroepsvereniging VBAG, Vereniging ter Bevordering van alternatieve Geneeswijzen,  en geregistreerd als registertherapeut in het Register van Beroepsbeoefenaren in de Complementaire Zorg (RBCZ). Tevens ben ik aangesloten bij stichting tuchtrecht en complementaire zorg) (TCZ) voor tuchtrecht. Voor de Wet kwaliteit, klachten en geschillen zorg (WKKGZ) ben ik via de VBAG aangesloten bij Quasir en Stichting Zorggeschil.

Klachten en geschillen
Als je ontevreden bent of vindt dat ik onjuist heb gehandeld dan vraag ik je om dit gelijk aan mij te melden. Het zal niet mijn opzet geweest zijn. Dus waarschijnlijk kan ik onduidelijkheden verhelderen en van de ervaring leren. Ik zal je klacht serieus nemen en zoeken naar een oplossing voor jou.

Voor verdere informatie kunt je op de onderstaande logo’s klikken: