Voor organisaties

Als vitaliteitscoach begeleid ik werknemers bij het behouden of terugwinnen van hun vitaliteit en het creëren van balans

Ik geloof dat gezondheid, vitaliteit en balans nauw met elkaar samenhangen. Een organisatie presteert dankzij gezonde en vitale medewerkers. Daarnaast maken veerkrachtige medewerkers een organisatie weerbaar. Veel mensen kampen met chronische stress en overspannenheid. Vaak is dit een combinatie van factoren.

Mijn begeleiding bestaat uit:

⦁ Begeleiden bij burn-out, chronische stress en overspannenheid
⦁ Burn-out preventie
⦁ Effectief omgaan met je emoties en daarmee met die van anderen (emotie-management met mindfulness)
⦁ Bewustwording van de invloed van onze leefstijl op vitaliteit en balans

Er wordt gewerkt aan vitaliteit op fysiek, emotioneel, sociaal en spiritueel vlak. Doel is het realiseren van duurzame gedragsverandering, inventarisatie van stressoren en het bewust worden van de mogelijke oplossingen hiervoor, zodat klachten verminderen. Resultaat is dat men zich vitaler voelt en meer in balans is. Mijn doel is de vitaliteit en gezondheid te bevorderen van de client. Hiervoor zet ik verschillende disciplines en onderdelen in en staar mij niet blind op één aspect. Ik doe dit met compassie, enthousiasme en kundigheid zonder belerend te zijn.  

Ook organiseer ik op locatie en in groepsverband Yoga Nidra en Hartcoherentie sessies.

Tarieven: Informeer naar de mogelijkheden en prijzen.

Voor alle soorten opdrachten bij organisaties geldt:

Annulering van een eenmalige opdracht dient uiterlijk 7 kalenderdagen voor de afgesproken dag te geschieden, tenzij anders is overeengekomen. Indien de annulering binnen deze 7 kalenderdagen valt zal 50% doorberekend worden. Bij een annulering binnen 24 uur zal 100% door berekenend worden.